Alleen voor leden

Leden van de NOV kunnen hier inloggen op hun persoonlijk profiel. Op de website van de NOV kan ieder lid een persoonlijke profiel aanmaken met informatie over het bedrijf.

NOV Bestuur

Lees meer

 

 

Beleidsplan

Lees meer

 

 

Geschiedenis

Lees meer

 

 

NOV Bestuur

De gezichten van de NOV


 •  

  Cees van Wijk

  Voorzitter

 •  

  Ik (1968) ben mede-aandeelhouder en lid van het management team van ABIN accountants, gevestigd in Noordwijk en Leidschendam. Ik studeerde af als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en rondde later mijn postdoctorale opleiding tot registeraccountant af. In 1992 startte ik bij één van de Big 5 accountants, Arthur Andersen Accountants te Den Haag, alwaar ik tot 2002 als directeur verantwoordelijk was voor de coördinatie en de accountantscontrole van middelgrote en grote internationale ondernemingen.

  ABIN accountants is een middelgroot accountantskantoor met ongeveer 75 medewerkers met als motto “de scherpe blik waar u op rekent”. Scherp zijn en kansen zien is ons uitgangspunt. Ik ben er verantwoordelijk voor de dienstverlening aan een veelheid van klanten in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast vervul ik management taken, voornamelijk op de gebieden automatisering en kwaliteit. 

  Door mijn beroep ben ik dagelijks in contact met andere ondernemers en weet daarom wat er speelt en wat er leeft bij ondernemers. Dit geeft mij de kracht en de inhoud om mij als voorzitter van de NOV in te zetten voor de belangen en onderlinge contacten van ondernemend Noordwijk!

  Drs. Cees J. van Wijk RA
  Losplaatsweg 14
  2201 CV  Noordwijk

  T: 071 – 361 9318
  M: 06 – 53 42 15 48
  c.vanwijk@abin.nl

  Mail mij
 •  

  Dave Beck

  Secretaris

 •  


  E: info@novnoordwijk.nl 

  Mail mij
 •  

  Rens van Abswoude

  Penningmeester

 •  

  Ik (1962) ben algemeen directeur van Abswoude Autopromenade. Dit familiebedrijf is inmiddels 45 jaar actief in de Duin en Bollenstreek. Abswoude Autopromenade is een zogenaamde 'multimerk autodealer'. Middels het 10.000 m2 grote mobiliteitscentrum op bedrijvenpark 's-Gravendijck in Noordwijk, is Abswoude Autopromenade, naast de verkoop van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens, tevens actief op het gebied van autoverhuur, autoleasing, schadeherstel, reparatie en onderhoud, maar ook carwash en benzineverkoop. In 1986 ben ik afgestudeerd aan de Economische Faculteit van de Universiteit van Amsterdam en heb ik als organisatie adviseur, financial controler en commercieel manager ruime ervaring opgedaan bij bedrijven zoals Albert Heijn. Sinds 1999 ben ik full time actief in het familiebedrijf.

  drs. Rens van Abswoude
  Postbus 184
  2200 AD Noordwijk

  T: 071 - 36 43 633
  E: rens.vanabswoude@abswoude.nl

  Mail mij
 •  

  Kees Brouwer

  Bedrijvenparken

 •  


  Mail mij
 •  

  Monique Beuk

  PR & Communicatie

 •  

  Dochter van Dolf en Gerda, zus van Eric en Marc, moeder van Bart en Bas, vrouw van Albert, vriendin van enkelen en Facebookvriend van velen.

  Ik (1970) maak deel uit van de 4de generatie die werkzaam is in ons prachtige Koninklijke familiebedrijf. U kent ons van de touringcars, maar de Beuk Groep bestaat mede uit  Beuk Travel, een IATA reisagent voor de zakelijke markt en Beuk Autobedrijf, een technisch onderhoudsbedrijf. Tevens zijn wij als aandeelhouder betrokken bij pendeldienstorganisatie Interbus en touroperator De Jong Intra Vakanties. De functie van directeur vervul ik met trots en plezier. Mijn expertise ligt op het gebied van Management, Marketing en Communicatie.

  Vanuit onze zakelijke betrokkenheid bij de MICE branche; Meetings, Incentives, Congressen en Events, maak ik sinds 2007 deel uit van de MICE Adviesraad van Noordwijk Marketing. Sinds mei  2014 ben ik bestuurslid NOV.

  Graag zet ik mij in voor de communicatie met leden en politieke relaties, maar zeker ook richting de inwoners van Noordwijk. Door periodiek inhoudelijk van ons te laten horen wordt duidelijk wat wij voor onze leden betekenen, welke rol wij vervullen richting de politiek en op welke wijze wij streven naar een gezond ondernemersklimaat voor Noordwijk.

  Monique Beuk
  Van Berckelweg 32
  2203 LB Noordwijk 

  T: 071-3656565
  M: 06-53826793
  E: moniquebeuk@beuktouringcars.nl
  W: www.beuk.eu

  Mail mij
 •  

  Stephan Stokkermans

  Dagelijks bestuurslid, Horeca

 •  

  Al meer dan 20 jaar aan Grand Hotel Huis ter Duin en daarmee aan Noordwijk verbonden. Met Brabantse roots en 4 jaar Hotelschool Maastricht is het glas altijd minimaal halfvol. Getrouwd met Marianne Noorlander en trotse vader van 3 dochters die inmiddels zowel als gast als medewerker de Horeca ontdekken. Het leuke van ondernemen is dat het ook een maatschappelijke kant heeft. Als lid van het dagelijks bestuur van NOV en voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Noordwijk lever ik graag een bijdrage aan een ondernemend Noordwijk. Daarnaast nog actief in het bestuur van Noordwijk Marketing en tal van andere stichtingen en comités van aanbeveling.

  Mail mij
 •  

  Nico Stokman

  Algemeen bestuurslid, Horeca

 •  

  Ik, Nico Stokman (1963) heb na het afronden van mijn Horeca beroepsopleidingen en het vervullen van mijn dienstplicht bij de Kon. Landmacht in diversen Hotel en Restaurants gewerkt. Opgegroeid in het Zinger Hotel van mijn opa waar ik besmet ben geraakt met het Horeca virus.

  In 1986 samen met mijn vader gestart in Hotel Astoria te Noordwijk. Na vele verbouwingen en uitbreidingen heb ik in 2006 het Hotel overgenomen. Hotel Astoria is een middelgroot *** Hotel met 35 kamers en 2 vergaderzalen. Naast de Leisure markt richten wij ons ook op de MICC markt tot 35 personen.

  Naast het runnen van het hotel heb ik in diversen besturen zitting gehad. Momenteel bekleed ik een bestuursfunctie in de Noordwijkse Ondernemers Vereniging. Daarnaast maak ik deel uit van het bestuur van Noordwijk Marketing en Kon. Horeca Ned., afd. Noordwijk.

  Graag zet ik mij in voor de economische groei en ontwikkeling van Noordwijk.

  Nico Stokman
  Emmaweg 13
  2202 CP Noordwijk

  T: 071-3610014
  F: 071-3616644
  @: nico@hotelastoria.nl
  W: www.hotelastoria.nl

  Mail mij
 •  

  Bea Veenvliet

  Algemeen bestuurslid, Retail

 •  

  I

  Mail mij:
 •  

  Ferry van den Burg

  Functie

 •  


  Mail mij
 •  

  Karen Snellink

  Functie

 •  


  Mail mij