Alleen voor leden

Leden van de NOV kunnen hier inloggen op hun persoonlijk profiel. Op de website van de NOV kan ieder lid een persoonlijke profiel aanmaken met informatie over het bedrijf.

Ledenpas

Aanbiedingen voor leden

 

 

Ledenlijst

Zoekt u een bedrijf, product of dienst?


Volledige ledenlijst bekijken

Lid worden

Wat betekent dit voor u?

 

 
Terug naar overzicht

NOV Ledenlijst

Accountantspraktijk Houwaart BV

Accountants voor het midden- en kleinbedrijf in de Bollenstreek

Het accountantskantoor is professioneel maar weet dat te combineren met gastvrijheid en korte communicatielijnen. Het staat onder leiding van twee accountants: De heer A.A. Houwaart AA Mw. A.P. Houwaart-Nonhof AA Beide accountants zijn meer dan 20 jaar in het accountantsvak werkzaam. Het team van medewerkers is plezierig in de omgang. Het kantoor lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)en het heeft een WTA-vergunning van de AFM waarmee alle voorkomende accountantswerkzaamheden mogen worden uitgevoerd (m.u.v. grote organisaties van openbaar belang). Het team is goed op elkaar ingespeeld, de werkprocessen zijn modern en efficiënt waardoor de prijs relatief laag is gezien de graad van professionaliteit. Maar u kunt ook zonder afspraak even langskomen om iets af te geven of om voorkomende vragen snel af te handelen. U bent altijd van harte welkom en de koffie en de thee staan klaar.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Accountantspraktijk Houwaart BV
Straatnaam
Voorstraat 52
Postcode
2201 HW
Locatie
Noordwijk Zh

Contactgegevens

Contactpersoon
De heer A.A. Houwaart AA en mevrouw A.P. Houwaart-Nonhof AA
Telefoonnummer
071 3616094
E-mailadres
Webadres

In het kort

Trefwoorden
Aantal medewerkers
7
 

Ledenvoordeel

Gratis Oriënterend Spreekuur Gesprek

Gratis!! Kennismakingsgesprek van een uur waarin u kunt kennismaken met onze dienstverlening, een actueel lopend probleem kunt voorleggen of een cijferbeoordeling van uw laatste jaarcijfers kunt laten maken. Als u het secretariaat meldt dat u lid bent van het NOV heeft u in 2014 recht op één gratis Spreekuurgesprek.