Alleen voor leden

Leden van de NOV kunnen hier inloggen op hun persoonlijk profiel. Op de website van de NOV kan ieder lid een persoonlijke profiel aanmaken met informatie over het bedrijf.

Ledenpas

Aanbiedingen voor leden

 

 

Ledenlijst

Zoekt u een bedrijf, product of dienst?


Volledige ledenlijst bekijken

Lid worden

Wat betekent dit voor u?

 

 

Lidmaatschap

U bent van harte welkom

Waarom lid worden?
De Noordwijkse Ondernemers Vereniging is met meer dan 500 leden één van de grootste en meest actieve verenigingen van Nederland. Tijdens de vele bijeenkomsten, zoals de maandelijkse Soos, de workshops van NOV Connect en de Algemene Ledenvergaderingen houden wij u en elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het ondernemersklimaat van Noordwijk. Samen bereiken we meer!

Kan ik lid worden?
Het lidmaatschap van de Noordwijkse Ondernemers Vereniging kent drie criteria. Aan minimaal één van deze criteria moet naar het oordeel van het bestuur zijn voldaan om lid te worden:

- U heeft of start een bedrijf in Noordwijk of in de directe omgeving.
- U heeft een aanmerkelijk zakelijk belang in Noordwijk.
- U bent woonachtig in Noordwijk.

Introductie:
Als nieuw lid ontvangen wij u graag op de eerstvolgende NOV Soos. U bent dan persoonlijke gast van één van de NOV gastheren/gastvrouwen, die u op informele wijze introduceren bij de overige leden. Indien gewenst herhalen wij dat bij een tweede bijeenkomst, zodat u goed de gelegenheid krijgt om uw eigen weg te vinden binnen de vereniging. 

Contributie:
De contributie voor een kalenderjaar bedraagt € 115,00 exclusief omzetbelasting.

Opzegging:

U kunt het secretariaat schriftelijk informeren dat u uw lidmaatschap wilt beëindigen. Er wordt een opzegtermijn gehanteerd van 3 maanden.

Er vindt geen restitutie van inschrijfgeld plaats. 

Aanmelden:
Laat uw interesse weten en wij nemen contact met u op. Mocht u nog vragen hebben, dan is daar in een persoonlijk telefoongesprek met onze secretaris alle gelegenheid voor.

Ledenvoordeel

Abswoude Autopromenade

Uitsluitend NOV-leden biedt Abswoude Autolease op elk nieuw leasecontract gratis brandstof aan ter waarde van € 200,00!


Aanbieding bekijken
Word ook lid