Alleen voor leden

Leden van de NOV kunnen hier inloggen op hun persoonlijk profiel. Op de website van de NOV kan ieder lid een persoonlijke profiel aanmaken met informatie over het bedrijf.

NOV Connect, Bedrijfsbezoek

Meer informatie

Crematorium Bollenstreek - 12:18 uur

 

Lopende dossiers

Waar de NOV zich voor inzet

 

 

Nieuws melden?

Vertel het de redactie

 

 

Nieuws rondom Noordwijk & de Bollenstreek

 • 24augustusaug

  Mini ABBA concert voor vertrekkende bestuursleden

  Ter gelegenheid van het afscheid van bestuursleden Tom van Schie en Leon van Reisen heeft de legendarische popgroep ABBA twee nummers ten gehore gebracht tijdens het bestuursuitje van 24 augustus jl.

 • 27junijun

  Openstelling Vuurtoren grote stap dichterbij dankzij opbrengst van de NOV Broekhuyzen Haringparty

  De traditionele NOV Broekhuyzen Haringparty werd dit jaar gehouden op de langste dag van het jaar, woensdag 21 juni. Het zonovergoten terras van Blu Beach was voorzien van een tent, om de koelte nog

 • 26junijun

  Fusie Noordwijk en Noordwijkerhout

  Middels een brief aan de Gemeente Noordwijk heeft de Noordwijkse Ondernemers Vereniging haar zienswijze ingediend op het herindelingsontwerp Noordwijk - Noordwijkerhout. De conclusie is dat de NOV

 • 26junijun

  Spread Tom van Schie

  Ter gelegenheid van het afscheid van Secretaris Tom van Schie is een speciale editie van de maandelijkse spread gemaakt. 

 • 29meimei

  Bestuurswijziging

  Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Noordwijkse Ondernemers Vereniging is uitgebreid aandacht besteed aan twee bijzondere bestuursleden die tijdens deze vergadering zijn afgetreden.